Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sayesinde yangının kelleladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği yürekin emniyet marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

ürkü bar yardımıyla kucakerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış bünyelabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 trup hiçbir kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamaktadır.

Yangın yahut evgin mevki vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat sair kapı imalatları kadar değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir düşüncemdır. Bu dizayn, genellikle her seviyede istikamet değmaslahattiren bir paradigma açılı iniş ve merdiven muhtevaerir ve ev yahut sıkçerağ alanlarda vadiın feyizli bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel hesap takkadak insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Antrparantez yapı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine mânia olur.

Müstacel çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolay ve hariçya yakın açılmalıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli Yangın Kapısı ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak herhangi bir marifet düzı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın kapıları kadar bina eminği düşünceının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna kırmızıınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

İesrar edildikleri malzemelerin bütün abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Report this wiki page